Volg ons

053 83 05 96

  |  

Spaanse delicatessen

Spaanse delicatessen

Spaanse topkwaliteit? Die smaakt altijd naar meer!

Geniet nog meer van uw glaasje wijn met onze delicatessen!

Delicatessen die niet mogen ontbreken

Een lekker glaasje wijn gaat voor Wijnhuis De Decker hand in hand met een verrukkelijk hapje. Hieronder krijgt u een voorsmaakje van ons assortiment!

Spaanse olijfolie: Tritium

Tritium wordt gemaakt van gerijpte olijven, die in de maand december verzameld worden. Deze extra vierge olijfolie met hoofdzakelijk olijven van de Arbequina wordt binnen de zes uur na de oogst geproduceerd. Een perfect gebalanceerde mix van zachtheid en fruit!

Spaanse worst: Fuet Extra

Fuet Extra is een overheerlijke en pittige Spaanse gedroogde worst. Deze typische vleesspecialiteit is de ideale smaakmaker op een bord tapas of borrelhapjes en past perfect bij een glaasje wijn!

Spaanse ham: Jamones Loza

Jamones Loza brengt sinds 1920 heerlijke en artisanale ham op de markt. Het geheim zit hem in de juiste hoeveelheid zout, ervaring en het nodige geduld. Het vlees wordt gedurende achttien maanden gerijpt. Zo krijgt de serranoham zijn unieke smaak.

Spaanse paprikareepjes: Pimientos Marnal

Proef de authentieke smaak van paprika. De reepjes worden op een vlam van beukenhout geroosterd en met de hand gepeld. Er worden geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of stabilisatoren toegevoegd. Het product in zijn puurste vorm!

Spaanse olijfolie: Tritium

Tritium wordt gemaakt van gerijpte olijven, die in de maand december verzameld worden. Deze extra vierge olijfolie met hoofdzakelijk olijven van de Arbequina wordt binnen de zes uur na de oogst geproduceerd. Een perfect gebalanceerde mix van zachtheid en fruit!

Spaanse worst: Fuet Extra

Fuet Extra is een overheerlijke en pittige Spaanse gedroogde worst. Deze typische vleesspecialiteit is de ideale smaakmaker op een bord tapas of borrelhapjes en past perfect bij een glaasje wijn!

Spaanse ham: Jamones Loza

Jamones Loza brengt sinds 1920 heerlijke en artisanale ham op de markt. Het geheim zit hem in de juiste hoeveelheid zout, ervaring en het nodige geduld. Het vlees wordt gedurende achttien maanden gerijpt. Zo krijgt de serranoham zijn unieke smaak.

Spaanse paprikareepjes: Pimientos Marnal

Proef de authentieke smaak van paprika. De reepjes worden op een vlam van beukenhout geroosterd en met de hand gepeld. Er worden geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of stabilisatoren toegevoegd. Het product in zijn puurste vorm!

Spring gerust eens binnen in onze zaak en kom al onze lekkernijen proeven!

Wine & Spirits Follow us on instagram

Made with love by Qode Interactive