Een lekker glaasje wijn gaat voor Wijnhuis De Decker hand in hand met een verrukkelijk hapje. Hieronder krijgt u een voorsmaakje van ons gamma.
Tritium wordt gemaakt van gerijpte olijven, die in de maand december verzameld worden. De extra vierge olijfolie met hoofdzakelijk olijven van de Arbequina wordt binnen de zes uur na de oogst geproduceerd. Een perfect gebalanceerde mix van zachtheid en fruit.
Fuet Extra is een overheerlijke en pittige Spaanse gedroogde worst. De typische vleesspecialiteit is de ideale smaakmaker op een bord tapas of borrelhapjes en past perfect bij een glaasje wijn.
Breng uzelf in de mediterraanse sfeer met een gin-tonic op basis van The Wave Dry Gin. Die bevat aroma’s van jeneverbes, toetsen van citrus en krijgt extra pit door zijn fijne kruidenmix. ¡Salud!
Jamones Loza brengt sinds 1920 heerlijke en artisanale ham op de markt. Het geheim zit hem in de juiste hoeveelheid zout, ervaring en het nodige geduld. Het vlees wordt gedurende achttien maanden gerijpt. Zo krijgt de serranoham zijn unieke smaak.
Proef de authentieke smaak van paprika. De reepjes worden op een vlam van beukenhout geroosterd en met de hand gepeld. Er worden geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of stabilisatoren toegevoegd. Het product in zijn puurste vorm.
Koken wordt een plezier met de olijfolie van Aceites La Redonda, 100 % geperst uit Arbequinaolijven. Uiterst bijzonder aan de olie is dat de olijven bevochtigd worden met water vooraleer ze geoogst worden.
Tritium wordt gemaakt van gerijpte olijven, die in de maand december verzameld worden. De extra vierge olijfolie met hoofdzakelijk olijven van de Arbequina wordt binnen de zes uur na de oogst geproduceerd. Een perfect gebalanceerde mix van zachtheid en fruit.
Jamones Loza brengt sinds 1920 heerlijke en artisanale ham op de markt. Het geheim zit hem in de juiste hoeveelheid zout, ervaring en het nodige geduld. Het vlees wordt gedurende achttien maanden gerijpt. Zo krijgt de serranoham zijn unieke smaak.
Fuet Extra is een overheerlijke en pittige Spaanse gedroogde worst. De typische vleesspecialiteit is de ideale smaakmaker op een bord tapas of borrelhapjes en past perfect bij een glaasje wijn.
Proef de authentieke smaak van paprika. De reepjes worden op een vlam van beukenhout geroosterd en met de hand gepeld. Er worden geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of stabilisatoren toegevoegd. Het product in zijn puurste vorm.
Breng uzelf in de mediterraanse sfeer met een gin-tonic op basis van The Wave Dry Gin. Die bevat aroma’s van jeneverbes, toetsen van citrus en krijgt extra pit door zijn fijne kruidenmix. ¡Salud!
Koken wordt een plezier met de olijfolie van Aceites La Redonda, 100 % geperst uit Arbequinaolijven. Uiterst bijzonder aan de olie is dat de olijven bevochtigd worden met water vooraleer ze geoogst worden.